Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en amelî fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kanatlar zarfında orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite Yangın Kapısı Fiyatları ve en elverişli paha politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü Yangın Kapısı tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler oda önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle doğruca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) zemin amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların Yangın Kapısı başka katlara geçişini çelmek yahut kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page